DOĞADAN GELECEĞE / FROM NATURE TO THE FUTURE

Anasınıfı öğretmenimiz Sevgi AVŞAR tarafından anasınıfımızda uygulanmaya başlayan eTwinning projesinin içeriği ile ilgili bilgilendirme

Doğadan geleceğe projemizle 4-11 yaş grubundaki öğrencilerde ve velilerimizde sosyal sorumluluk duygusunu geliştirmekle birlikte, doğadaki canlılara ve geri dönüşümün önemine dikkat çekmeyi hedefliyoruz.. Bu hedef doğrultusunda doğadaki tüm canlılara merhametli olmayı,geri dönüştürülebilen malzemelerden geri dönüşümün önemine dikkat çekmeyi, ayrıca değerler eğitimi kapsamında merhamet, yardımlaşma ve işbirliği, sevgi, saygı ve sorumluluk temalarını kavrayabilmeleri için farkındalık oluşturmak.Resim,müzik,ritm,drama,oyun,beyin fırtınası,gezi-gözlem,deney vb. yöntem ve teknikler k10-05-2022ullanılarak yaparak yaşayarak öğrenmek hedeflerimiz arasında. Mart ayında başlayıp Nisan ayında son bulacak olan projemizde ,etkinliklerimizi yaparken ailelerimizinde içinde olduğu öğrenci- öğretmen ve veli işbirliği içerisinde tüm bireylere geri dönüşümün önemini aktarmak.